15/8 2012

Bestyrelses møde 15,08,2012

Deltager: Christina, Dorte, Hanne, Birthe, Trine og Dorte
Fraværende: Anne-Sofie

Hanne orienterede om økonomien, den ser fin ud. Hun vil tage en snak med Birgitte og Stephan, om hvad vi gør ved dem som ikke betaler deres regninger, klubben har udgiften til Birgitte og Stephan, kan vi deles om tabet??

Vedr. kontingent er der et forslag om, at hvis man bliver medlem efter 1/6, så kan man nøjes med at betale 200 kr. og efter 1/11 kan man få det for 100 kr. Det må op som forslag på generalforsamlingen.

Birthe tager kontakt til Jette, for at få vores cafeteria penge…

Birthe har fået tilbud på taget til det lille ridehus, det lyder på ca. 212 kr. pr. plade opsat, vi syntes i bestyrelsen at det er en god ide, så de bliver bestilt til arbejdet for 10 000 kr.

Birthe bestiller også et træk sand, så er der både til det lille ridehus + en bunke til at tage af. Birthe har også snakket med produktionsskolen, de kommer og giver os tilbud på diverse arbejde, vi deler arbejdet over to regnskabsår.

Christina tager kontakt til Birgitte, om en dato til et arrangement for børnene i rideskolen.

Næste møde planlagt til 14/11 kl. 19 i rytterstuen.

Referent: Dorte