19/3 2014

Hanne Johnsen
Henriette
Pia Thomsen

1. Bestyrelsen konstituerede sig således:
Formand: Michael Jørgensen
Næstformand: Dorte Jensen
Kasserer: Hanne Johnsen
Sekretær: Pia Thomsen
Best.medlem: Henriette

2. Der skal ændres på adgangen til kontoen i Sparekassen Djursland. I dag er det kun Hanne der har adgang, og det er uhensigtsmæssigt, hvis Hanne skulle blive forhindret i at komme i banken. Dette skal ændres sådan at også Michael har adgang.
Hanne sørger for at Michael får adgang.

3. Der skal ændres bestyrelsesoplysninger hos Dansk Ride Forbund. Hanne sørger for ændringerne.

4. Der er kværke i den store stald. Der er sat sedler op både i den store og lille stald. Der gives løbende besked om ændringer. Vi bliver måske nød til at aflyse stævnet i april, hvis vi ikke er uden for smittefarer – dette vurderes, når vi kommer tættere på stævnet.

5. Hanne har søgt om lokaletilskud. De er endnu ikke kommet.

6. Vi har kr. 5.000,00 til at ligge som sponsorat hos Sparkassen Djursland. Hanne sørger for at hente det hjem. Vi har også kr. 2.000,00 til at ligge hos Sparekassen Kronjylland som Ole har fået lovning på. Disse skal også hentes hjem.

7. Der skal kigges på underlaget i den store ridehal. Michael vil finde en som har forstand på ridehusbunde, for at få nogle råd til hvordan den skal bygges op for at blive rigtig.

8. Banderne i ridehallen skal vaskes inden stævnet. Det gøres fredag eftermiddag/aften inden stævnestart.

9. Hanne kan muligvis skaffe en eller to skærme til rideklubben. De kan bruges i cafeteriet og i sekretariatet. Et forslag kunne være at være på DRF live i forbindelse med stævner. Så slipper man for at skrive resultaterne op løbende – de vil automatisk blive opdateret fra hjemmesiden.