2/5 2014

Henriette Venneberg
Pia Thomsen
Fraværende: Hanne Johnsen

1. Regnskabet for de første 4 måneder er lavet af Hanne. Der er fint overskud indtil videre.

2. Sedler til hjælpere er sat op den store hal – der skal også sættes op i ridekolestalden.

3. Dorte kunne godt tænke sig at få besøg af en klubkonsulent fra rideforbundet. Eventuelt til gennemgang af kontrakt så den kan blive fornyet/opdateret. Dorte kontakter rideforbundet og
forsøger at få en aftale i stand.

4. Vi skal have en arbejdsdag på et tidspunkt i år. Der skal findes et tidspunkt i samråd med Birgitte.

5. Henriette oplyser at der kan købes gitterpæle til lys til den lille ridebane til 50,- pr. stk. Michael prøver at kontakte Elro og få fat i nogen hvis det er muligt. Henriette har en kontakt til en der godt vil monterer dem.

6. Bestyrelsen er enige om at springet på banen godt må blive stående. Det skal efter brug sættes så højt op at der ikke er en ponyrytter der kunne blive fristet til at prøve at springe over det.