Gammel Estrup Rideklub

Gå til indhold

Hoved menu

28/3 2012

Om GERK > Referater fra bestyrelsesmøder

Bestyrelses møde den 28/3. 2012

Deltagende: Birthe, Hanne, Dorte J., Annesofie, Trine og Dorte K. (Birgitte til noget af det)
Fraværende: Christina

Hanne fortalte at vi har fået et aktivitetstilskud på 15,300 kr., hun har også fået adgang til vores konti nu, og sammen med Conni er de ved at lave rykkere, da vi har ret mange penge ude at stå…

Lokale tilskud skal være inde hos kommunen senest 1. april, Birthe færdig gør det og indsender det..

Der er ankommet 600 lodder til lillebror lotteri, vi satser på at få udsolgt.

Dorte J. laver en ny ny hjemmeside, super flot. HUSK at indsende resultater på mail til Dorte J., så kommer de på hjemmesiden. Hvis man vil sælge ride udstyr eller hest, kan man også få det på hjemmesiden, ved at sende en mail til Dorte J.

Det blev besluttet at vi holder klub stævne den 5-6. maj og 1-2. september. Birgitte indøver juniorudvalget i stævne afholdelse.

Birgitte vil spørge Britta om hendes søn, vil stå for madlavningen til stævnet, for Jette har sagt nej tak til cafeteria arbejdet..

Birgitte spørger Dennis Pedholt om han vil donere penge præmier til stævnet, og Annesofie vil prøve at skaffe sponsor præmier.

For rideskolen bliver der et jule stævne, og juniorudvalget vil nok også lave noget for børnene, sammen med Birgitte.

Landbrugsmessen 2-3. juni: Annesofie, Louise, Line og Trine skal lave ponygames, som reklame for klubben, der skal trænes engang midt i maj, Birgitte indkalder til det.

Der mangler elever på springholdene, det er luftet for Rasmus om weekend kurser er en mulighed. I bestyrelsen syntes vi det er en god ide, Birgitte undersøger sagen.

Ang. renovering af den lille ridehal, så har vi fået tilbud på det, det var noget dyrere end vi havde råd til.. Hanne vil hente priser på ”kun” de lyse plader + de manglende rygninger.. Hanne arbejder videre med sagen og lufter flere løsningsmodeller for Stephan og Birgitte.

Kommende punkter: renovering af spring i skoven, og en jagt i efteråret…

Referent: Dorte Kristensen.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu