Gammel Estrup Rideklub

Gå til indhold

Hoved menu

Børneundervisning

Børneundervisning på Gl. Estrup Ridecenter.

Vi kan tilbyde 10 rolige ponyer og småheste, alle er særdeles fredelige og omgængelige. Birgitte kender deres særheder eller unoder, og lærer børnene at omgås dem, med respekt for det enkelte individ både i stald og under rytter. Undervisningen har sin egen lille stald, ridehus og udendørsbane.

Alle undervisningstimer varetages af Birgitte Flindt som er medejer af stedet og har alt omgang med børn og ponyer – til glæde for både de tobenede og firbenede. Og særdeles trygt for forældrene.

Birgitte har et særligt talent for børn. Hver lille sejr bliver fejret, første gang man tør stå op på hesten og lege prinsesse, første gang man tør trave og første gang man lige så stille glider af en lille pony når den drejer.

I den private skov møder man børnene og Birgitte, her bliver fortalt historier, lidt farlige om trolde, eller hvad med en sang, så vi voksnes heste spidser ører. De lidt store/erfarne prøver måske at galoppere lidt vildt. For de alleryngste er der også frisk luft og motion til forældrene som trækkere.

Birgitte har også plads til børn, som har brug for noget særligt, noget ekstra for at trives til sport. Ridning er vældigt godt, både hvis man har brug for sansestimulation eller har svært ved at regulere sig. Det kan være sammen med andre børn eller man kan købe enetimer, her kan Birgitte følge barnets dagsform – rider vi, nusser vi, skal vi spænde Oliver for den lille vogn?

Kontakt
Birgitte Flindt:
Tlf: 23 44 26 58
email: birgitte_iversen(at)sol.dk
Priser

Undervisning på hold med max 6 ryttere

Ryttere under 18 år:
1 time om ugen: 260,00 Kr. pr. md.
1/2 time om ugen: 160,00 Kr. pr. md.

Ryttere over 18 år:
1 time om ugen: 310,00 Kr. pr. md.
1/2 time om ugen: 210,00 Kr. pr. md

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu