Dressurundervisning

Gl. Estrup Rideklub tilbyder enetimer i dressur. Undervisningen foregår som enetimer ved hhv. Biirgitte Flindt eller Nina Persson.

For yderligere information samt bookning af undervisningstid kontakt
Birgitte Flindt
tlf: 23 44 26 58
email: birgitte_iversen@sol.dk

Birgitte har stor erfaring i at undervise endog meget små børn, helt ned til knap 3 års alderen. Og hendes til dato ældste nybegynder startede i en alder af 71 år.

Birgitte har ligeledes undervist folk med forskellige handicaps. Hun har stor og rigtig god erfaring med at hjælpe halvsidelammede mennesker (typisk som følge af hjerneblødning eller blodprop i hjernen) med at finde midtlinie-følelsen og genvinde balancen igen.

Hun er rigtig god til at tilrettelægge undervisningen af børn således at indlæringen foregår via leg.

Birgittes erfaring viser, at nybegyndere og børn har stor glæde af at starte på hold af 1/2 times varighed. Det er så individuelt, hvornår man synes, det er formålstjenligt at ændre det til en hel times undervisning.

Pris pr halve time v/Birgitte Flindt
Kr. 125