Moldau og Birgitte og materialeprøven

Arkiv

Lørdag den 21. april 2012 vandt Birgitte Flindt materialeprøven i Knabstrupperforeningen forår 2012 på Norrings Moldau.
Ekvipagen vandt materialeprøven med den største pointssum der er blevet givet i Dansk Knabstrupperforening. Ved samme lejlighed blev Norrings Moldau endelig kåret som hingst, og endte som dagens højest kårede ponyhingst. Moldau blev tilredet af Birgitte Flindt sidste år, og var på Gl. Estrup Ridecenter i 2 månder. Derefter har han senest opholdt sig på Gl. Estrup Ridecenter de sidste 3 måneder som forberedelse til Materialeprøven..
Moldau er nu kommet hjem til Merete Norring som er ejer og opdrætter af denne fantastiske ponyhingst. Han står nu til avlstjeneste og modtager hopper til naturlig bedækning. Ved interesse for bedækning kan Merete Norrring kontaktes på tlf. 21 43 86 43.