Voksenridning

Gl. Estrup Rideklub tilbyder hold dressurundervisning for voksne på egen hest på hverdagsaftner!
Kunne du tænke dig, at få lidt større indsigt i ridningens svære kunst, måske løst nogle ridemæssige problemer, og koblet mere teoretisk viden på din praktiske erfaring, så er dette nye tiltag noget for dig.
Birgitte vil undervise på hold af max. 6 ryttere i det store ridehus. Undervisningen vil tage udgangspunkt i eleverne på det niveau man nu engang er på, og alle typer heste er velkomne.
Der vil være rig lejlighed til at udveksle erfaringer med andre voksne ryttere som har egen hest, og udbygge sit lokale netværk med andre ryttere i nærområdet.
Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at aftale tid til prøvetime på tlf.: 23 44 26 58 eller kigge ned forbi Gl. Estrup Ridecenter til en uforpligtende snak om dine muligheder for undervisning.

Priser:

Ridning 1 time om ugen: kr. 410,00 pr. md